2018-02-22 08:33:25• hírek • Bede Emőke

Féltékenység miatt verekedtek össze a tinilányok

Az iskolák belső nyomozása fényt derített a tinilányok között kialakult konfliktus okára, mely végül egy komoly verekedést eredményezett.

A verekedés még kedden történt a  Ioan Slavici Főgimnázium közelében, ahol az egyik diáklányt egy négy főből álló csapat várta meg, majd a szóváltásukból verekedés tört ki. A lányokat az iskolatársak választották szét, majd a rendőrséget és a mentőket is riasztani kellett, mivel ketten több sérülést is szereztek.
 

Calin Durla megyei főtanfelügyelő még szerdán megígérte, hogy minden érintett iskolában belső nyomozást fognak indítani, hogy kiderítsék, mi miatt alakult ki a konfliktus. Emellett arról is biztosított mindenkit, hogy a lányok komoly büntetés elé néznek annak ellenére, hogy nem egy tanintézményen belül történt meg az incidens, ugyanis ez a magaviselet semmiképp nem tolerálható.
 

A belső nyomozások már meg is hozták az első eredményeket. Mint kiderült, a Slavici két tizenegyedikes diáklánya már jó előre megtervezte az akciót, ugyanis segítségükre hívtak egy Balcescu-Petőfi Általános Iskolába járó nyolcadikos lányt, illetve egy G. E. Palade Élelmiszeripari Szakközépiskolában tanuló tizedikest. Négyen közösen megvárták az ötletgazdák egyik osztálytársát, majd a szóváltást követően összeverekedtek.
 

Az is kiderült, hogy mi váltott ki ilyen heves érzelmeket. Az elsődleges információk szerint a lányok féltékenyég miatt ugrottak neki az tizenegyedikesnek, aki az egyik lány volt barátjával közös képet osztott meg a közösségi oldalán.
 

Calin Durla szerint a középiskolás diáklányokat akár ki is csaphatják, a nyolcadikos lánynak azonban csak a magaviseletét vonhatják le.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: